Profil

1930 - 2010 - Morten Kvejborg er 3. generation Kvejborg i spidsen for Sundby Autoværksted.
For 80år siden Holger Kvejborg indrettede autoværksted på Møgelvej 59 i Sundby Thy. Senere har Bjarne Kvejborg haft stedet og nu drives det af sønnen Morten som har arbejdet der i 30år og de seneste 10 år som ejer.

Velkommen
Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi er medlem af brancheforening DBR (Dansk Bilbrancheråd) og værkstedskæden Din Bilpartner. som DBR værksted er vi en af Danmarks ældste, vi har været medlem af DBR i 60år.

Vi vil gerne fremstå som en seriøs virksomhed, der udfører de fleste opgaver inden for klargøring af biler. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Bilen kan også blive hentet og leveret hos kunden.
Med det nyeste værkstedsudstyr og en løbende efteruddannelse af vores dygtige mekanikere, står vi klar til at yde den bedst mulige service og kvalitet ... Vi sælger biler i prisklassen fra 50.000 til til ca. 130.000 kroner. Vi har altid 5-7 biler synsklar til køber - se vores biler til salg nu

© - Alle billeder på sundbyauto.dk er sundbyauto.dk ejendom, og beskyttet. Ophavsretloven §2. Ingen billeder må anvendes eller offentliggøres uden forudgående, skriftlig tilladelse fra: Morten Kvejborg sundbyauto.dk - NB: Vi tager forbehold for trykfejl samt ændringer i specifikationer.